Harper's Bazaar Srbija

Burberry najavljuje planove za septembarsku reviju

U svetlu nacionalnog karantina koji traje od marta, tačni planovi za London Fashion Week u septembru tek treba da budu potvrđeni.

Međutim, jedan od najvećih brendova, Burberry, objavio je nameru da bude domaćin fizičkog šoua. Britanska modna kuća – koju trenutno vodi Ricardo Tisci – otkrila je da će 17. septembra organizovati fizičku prezentaciju uživo, dodajući da će revija biti otvorena za sve koji će je digitalno pogledati.

“Sada, više nego ikad, moramo preispitati sve, promeniti se”, rekao je brend u saopštenju za javnost. “Uvek nas privlači priroda i danas pazimo na čistoću i jednostavnost, gde je naš osnivač Thomas Burberry postavio svoje temelje – redefinšući naš modni pejzaž kroz nove oblike izražavanja. Postavljena na otvorenom, kolekcija proleće/leto 2021 oživeće 17. septembra kao živa fizička prezentacija koja je otvorena za sve da digitalno dožive ovo iskustvo – otvaranje novih prostora našoj globalnoj zajednici dok se ponovo povezujemo sa prirodom i jedni s drugima. Kao ljudi, oduvek smo imali duboku pripadnost prirodi”, rekao je Tisci. “Pogotovo nedavno, svi smo ponovo želeli da se ponovo povežemo sa prirodom i hteo sam da ovaj šou proslavi ta osećanja donoseći našoj zajednici kreativno iskustvo koje se odvija unutar prelepog, prirodnog pejzaža Britanije.”

Iako se tačna lokacija revije tek treba potvrditi, znamo da će se događaj održati napolju i da će biti kako kaže sam dizajner – “immersive show experience”.

harpersbazaar.com/uk

Najnovije