Harper's Bazaar Srbija

Cartier predstavlja novu kolekciju nakita – Sur Naturel inspirisanu prirodom

Kupovina nakita je intimno iskustvo – sve je u tome kako se osećate kada ga isprobate. Da li se osećate lepo? Ili možda moćno? Ili se možda zbog toga osećate povezano sa nekim ili nečim dragim u vašem srcu? Uzmimo za primer Cartier novu kolekciju visokog nakita pod nazivom Sur Naturel. Inspirisana vodom, florom i faunom kao delom natprirodnog, to je dijalog između figuracije i apstrakcije prirode.

Sur Naturel je dijalog između prirode i čoveka. Majstori nakita bili su inspirisani elementima vode, bogatom florom i faunom, a drago kamenje je pretvorilo fantazije u očaravajuće kreacije. Kolekcija sadrži impresivne ogrlice, minđuše, prstenje, satove sa dijamantima, smaragdima, safirima, koralima, akvamarinom, opalom, kvarcom itd.

Nakit Tillandsia uvodi nas u biljni svet, dok proizvodi Gharial i Opheis otelotvoruju lepotu faune. Ogrlice Sinopém prstenje i minđuše predstavljaju element vode.

Temu prirode Cartier House započeo je da istražuje 1914. godine ručnim satom Panthere de Cartier, jer se od tada divlja mačka odražava u gotovo svakoj kolekciji. Sur Naturel nije bio izuzetak. Ideja iza očaravajuće kolekcije je prizivati evokativne moći dragog kamenja infuziranjem divljine i fantazije. Kolekcija sadrži dijamante, smaragde i safire koji su udruženi sa opalom i kunzitom, akvamarinom i berilom. Ako ste neko ko želi komad nakita koji vas povezuje sa prirodom, duhovno i fizički, razmislite o ovoj kolekciji napravljenoj sa Cartierovim poznatim „savoir faire“.

 

 harpersbazaar.kz

Najnovije