Charlize Theron je novi ambasador Dior kozmetike i visokog nakita

Posle dve decenije saradnje, Dior i Charlize Theron podižu svoj odnos na viši nivo

Dior je nedavno najavio uzbudljivu vest: slavna glumica Charlize Theron preuzima ulogu ambasadorke visokog nakita i nege kože za ovu prestižnu modnu kuću. Ova vest označava veliku promenu u Diorovoj strategiji brendiranja, dok se Theron pridružuje Dioru nakon dugih 20 godina kao zaštitno lice parfema J’adore.

Theron je izjavila: „Uzbudljivo je započeti novo poglavlje u dugogodišnjem partnerstvu sa Diorom. Proteklih 20 godina bila mi je čast biti deo kreativnog procesa kao lice J’adore.“

Ova slavna glumica postaje prva Diorova ambasadorka za visoki nakit, a očekuje se da će predstavljati najekskluzivnije komade dizajnirane od strane Victoire de Castellane, umetničke direktorke Dior Joaillerie.

„Charlize je ikona koja savršeno predstavlja spoj umetnosti, zanatskog umeća i snova koje Victoire de Castellane pretvara u stvarnost. Njena elegancija i lepota čine je idealnom predstavnicom za naš nakit,“ izjavila je Delphine Arnault, predsednica i izvršna direktorka Christian Dior Couture.

Osim toga, Theron će biti i lice Diorove linije za negu kože, čime se pridružuje ekskluzivnom klubu ambasadorki koje predstavljaju brendove najvišeg ranga.

Theronova je odabrala da podrži Diorovu liniju za negu kože jer deli našu viziju o lepoti i kvalitetu. Njen uticaj i angažman čine je savršenim glasnikom za našu misiju,“ izjavila je Véronique Courtois, izvršna direktorka Parfums Christian Dior.

Osim što će biti lice ovih prestižnih linija proizvoda, Charlize Theron će proširiti svoju saradnju sa Diorom na pitanja društvene odgovornosti, posebno fokusirajući se na osnaživanje žena. Kao aktivistkinja i osnivačica Charlize Theron Africa Outreach Project, Theron će raditi sa Diorom na podršci programima obrazovanja i osnaživanja mladih u subsaharskoj Africi.

Ova najava predstavlja novo poglavlje u saradnji između Theron i Diora, obećavajući da će ova kombinacija glamura, elegancije i društvene odgovornosti doneti inspiraciju i promene u modni svet.

Foto: Dior promo

Najnovije