Harper's Bazaar Srbija

Da li je disco-ball-core novi stilski pravac? Ako nije, onda ga je Elle Fanning upravo kreirala!

Očarala nas je futuristička haljina glumice iza koje stoji Paco Rabanne, naravno.

Elle Fanning poznata je po isporučivanju uzbudljive mode na Filmskom festivalu u Kanu. Od romantičnih haljina koje je nosila na crvenom tepihu (da, mislimo na custom Vivienne Westwood i klasičan Dior), do stajlinga spremnih za poziranje fotografima na Rivijeri, glumica je oduvek donosila ekstravaganciju na Kroazeti. Ali ove godine, zahvaljujući eklektičnoj – i fantastičnoj – seriji izgleda za prve dane festivala, Elle je, izgleda, nadmašila samu sebe.

Na premijernom otvaranju filmskog festivala 2023, Elle je prošetala legendarnim crvenim tepihom u balskoj Alexander McQueen toaleti, postavljajući visoke standarde na samom početku. Veličanstvena haljina uključivala je korset sa srebrnim perlama dizajniran u obliku orhideja, koji je dopunjavao voluminoznu ružičastu suknju, sa dodatno izvezenim srebrnim perlama.

Nakon uvoda, usledilo je zagrevanje statement haljinom koje je donelo futuristički vajb francuskoj rivijeri. Nevrovatan metalik komad, skinut direktno sa Paco Rabbane piste za kolekciju jesen/zima 2023, bio je potpuno prekriven srebrnim resama u obliku perja, dok joj je metalna konstrukcija sa cvetnim ukrasom prekrivala grudi, završavajući se u ogrlicu oko vrata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning)

“E ovo je party haljina“, kratko je objasnila Elle. Magično!

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T,M.

Najnovije