Darivanje lepote

Najmagičnije doba godine nam polako kuca na vrata, a praznični duh brend Intimissimi dočekao je sa novom prazničnom pričom koja prikazuje senzualnost i prefinjenost.

Svaku damu donje rublje čini da se oseća posebnom iznova i iznova. Ova priča počinje sa poklonom koji bi svako želeo da nađe ispod jelke tokom praznika. Crni čipkani komplet ukrašen blistavim detaljima u kombinaciji sa ogrtačem od istog materijala, ali i neizostavna crvena boja ukrašena zlatnim detaljima glavni su glavni akteri ovog scenarija.

Novogodišnji i božićni praznici su sinonim za jedinstvenost i sofisticiranost, a ova kolekcija je tu kako bi istakla lepotu svake žene koja je ponese. Čitava linija pre svega je romantična, a čipkani komadi obogaćeni su šljokicama i svetlucavim i prozirnim komadima. Tu su ogrtači, pidžame, ali i komadi od svile.

Još od svog osnivanja, brend Intimissimi je izgradio svoje ime na kvalitetu i lepoti svojih odevnih predmeta, a posebna činjenica koja je važna za ovu kompaniju je da se 94% proizvedenih komada se pravi u njihovim fabrikama što im omogućava potpunu kontrolu kvaliteta i čini ih dodatno posvećenima.

Transparentni pristup koji Intimissimi neguje, pruža potpuni uvid njegovim kupcima u celokupan vid proizvodnje. Put održivosti koji prati ovaj brend dodatno je pomogao u njihovoj misiji transparentnosti. Odevni predmeti proizvode se u fabrikama u Srbiji, Šri Lanki i Bugarskoj, a zajedno stižu u Italiju gde se distribuiraju dalje po čitavom svetu.

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije