Harper's Bazaar Srbija

Dolce & Gabbana lansira kampanju koja će pomoći u borbi protiv COVID-19

Deo prihoda od prodaje ikoničnih Devotion torbi biće doniran za finansiranje istraživačkih inicijativa na Humanitas University u Milanu.

Brend Dolce & Gabbana je lansirao novu kampanju za dalju podršku istraživačkim inicijativama za koronavirus. Kao znak svoje stalne posvećenosti uzroku, italijanski brend osnovao je projekat Amore for Scientific Research, pri čemu će deo celokupnog prihoda od prodaje kolekcije Devotion biti doniran univerzitetu za finansiranje kritičke studije o odgovorima imunog sistema na COVID-19.

“Ceo svet i svi naši životi nikada više neće biti isti. Mi se iskreno nadamo da će sve ovo dovesti do ponovnog rođenja i želimo da učinimo svoj deo tako da svi mi, posebno buduće generacije, jednog dana mogu imati koristi od temeljnih naučnih otkrića”, rekli su Domenico Dolce i Stefano Gabbana u izjavi.

Humanitas je poznati italijanski univerzitet posvećen medicinskim naukama. Predvođen profesorom Albertom Mantovanijem, trenutna studija ima za cilj da postavi osnovu za razvoj dijagnostičkih i terapijskih intervencija, što će biti od velike pomoći u borbi protiv COVID-19. Nova kampanja je podržana nagrađivanom glumicom Sofijom Vergarom, a prikazuje kolumbijsko-američku bombu zajedno sa najnovijom linijom torbi Devotion. Postavljene na raskošnoj pozadini ostrva Kapri, slike slave život i lepotu zavičaja Dolce i Gabbane.

Kolekcija Devotion dostupna je za kupovinu na veb lokaciji Dolce & Gabbana, koja ostaje otvorena i u ovom periodu.

Najnovije