Dunja nam demonstrira kako da spakujemo (preko) 16 outfita u jednom koferu

Za 10 dana, 3 države i 2 godišnja doba!

Las Vegas, LA, i na kraju Njujork. Ovo je bila ruta naše It devojke, Dunje Jovanić, koja je započela svoje putovanje po Americi, odlaskom na poslednji koncert Adele u okviru Weekends With Adele ture, održan u čuvenom Caesar’s Palace, u Vegasu.

Dunja je proteklih nedelju dana živela svoj američki san, a i mi zajedno sa njom. Očaralo nas je blještavilo Vegasa, bulevari Los Anđelesa oduzeli su nam dah, a veličina urbanog Njujorka ubrzala ritam srca. Ali budimo iskreni, sve ovo bilo bi nepotpuno bez Dunjinih savršenih outfita koje je prilagođavala mestu, vremenu i prilikama.

I dok bi svako pomislio da je svu tu odeću sigurno spakovala u minimum dva, tri kofera za jedno ovakvo putovanje, Dunja demantuje ova nagađanja, otkrivajući da je u Ameriku pošla sa jednim jedinim koferom.

Kako? “Super smart pakovanje”, kaže Dunja. “Cilj je bio da ponesem komade koje mogu da nosim u više outfita, i u jednom koferu sam imala 16+ kombinacija. S obzirom na to da mi outfit često diktira i raspoloženje, malo toga pridajem slučaju, tako da većinu stajlinga imam već skockanu, uslikanu, tako da veče pre samo prođem kroz album i odlučim koji outfit nosim sutra – što preporučujem svima.”

Foto: Instagram Imfashionbabe

Pored vizuelnog prikaza kako album sa gotovim outfitima izgleda, Dunja je podelila i nekoliko odabranih stajlinga.

Foto: Instagram/Imfashionbabe

Harper’s BAZAAR

Najnovije