Harper's Bazaar Srbija

Jeanne Damas ekskluzivno za Harper’s BAZAAR Srbija: 24h sa omiljenom Parižankom!

Ultimativna predstavnica francuskog effortless chic stila, osnivačica i kreativna direktorka pariskog brenda Rouje, provela nas je kroz jedan svoj dan.

7:30 Prilazim dečjem krevecu i podižem svog sina koji me je probudio dozivajući me. Budilnik mi više nije potreban otkako sam postala majka.

8:30 Uvek se šminkam na isti način i to za samo pet minuta. Stavljam hidratantnu Augustinus Bader kremu, zatim kremu za lice sa zaštitnim faktorom 50, koju koristim tokom cele godine, čak i kada je loše vreme, potom nanosim rumenilo i ruž za usne iz palete Les Filles en Rouje. Na kraju uvijem trepavice! Voilà!

10:00 Stižem u kancelariju biciklom, prvo prođem kroz sva odeljenja – kozmetike, marketinga i proizvodnje, da potvrdim napredak projekata. Na kraju, odlazim u kancelariju za stil, gde provodim najviše vremena radeći sa svojim timom na kolekcijama. Onda se zaključam u svoju kancelariju kako bih u miru odgovorila na sve mejlove i pozive. U Roujeu, volimo da se fokusiramo na karakter žene pre nego na odeću, radimo na tome da naše siluete budu bezvremene i senzualne.

Jeanne otkrila nam je i nešto više o kolaboraciji sa kultnom modnom kućom Lancel, kao i svojih top 5 favorita.

Više o ovome, ali i kako izgleda ostatak njenog dana – do samog odlaska u krevet, pročitajte u julskom izdanju našeg magazina koji je već na kioscima!

Tekst: Tamara Bogunović

Foto: Promo

Najnovije