Fabulous 60: Kako izgledati elegantno poput Andie MacDowell

Stil ne zna za godine. Stvar je ličnosti, lične percepcije i izbora. Ono što ženi može izgledati „zabranjeno“ da nosi nakon određenog uzrasta, zapravo je njena sopstvena odluka da iza sebe ostavi ono što smatra da je više ne karakteriše niti da joj odgovara.

Ako je ideja o nošenju intenzivnih desena, posebno cvetnog printa, odluka koja ne potiče iz vaše lične estetike, već iz nekih neodređenih „stilskih saveta“, preispitajte se.

Haljine sa desenom izuzetno su ženstven izbor, koji ne poznaje starosna ograničenja. I nedavno pojavljivanje 63-godišnje Andie MacDowell to dokazuje. Poznata glumica, i bivša manekenka, pozirala je sa ćerkom Rainey i nosi midi plisiranu haljinu sa cvetnim printom iz prolećne kolekcije brenda Coach. Njene sandale sa kitten potpeticama i kožna torba takođe pripadaju istom brendu.

Koliko god uzorci na njenoj haljini izgledali sveže i mladoliko, silueta i detalji oko vrata daju joj sofisticiraniji karakter što je čini idealnom za sve uzraste.

Zato se ne ustručavajte da nosite desenirane haljine posle 60. godine, sve dok smatrate da vam dizajn odgovara i pravite kombinacije sa klasičnim i modernim modnim dodacima, baš poput glumice.

Najnovije