Neprikosnovena kraljica džinsa: Kako da nosite farmerke kao Sienna Miller

Niko ne nosi džins kao ona.

Od kada se pojavila na glumačkoj sceni, uz ime Sienne Miller obavezno stoji i sintagma “modna ikona”. Ova glumica poznata je po upečatljivom boho stilu, koji na njoj uvek izgleda neobavezno i kul, ali, osim što devojke širom sveta njeno ime ukucavaju u google-u onda kad žele dobro da se obuku za neki muzički festival (Sienna je kraljica Glastonbury-ja), one to rade i kad žele da odaberu dobre farmerke. Jer niko nema tako oštro oko za džins kao Sienna

Kada je u intervjuima pitaju da preporuči neke farmerke, ona će radije govoriti o boji džinsa nego o brendovima. Uglavnom bira svetle i crne farmerke i iako je majstor da pronađe savršen kroj za svoj građu, na njenim fotografijama možemo videti da eksperimentiše sa svim oblicima i veličinima. Nosi i farmerke za dečake, skinny džins, one sa dubokim strukom, šortseve, pantalone sa širokim nogavicama, ali retko kad menja boju. 

Iako najčešće nosi stvari modne kuće Gucci, fan je ovog brenda već godinama, prepoznatljiv imidž izgradila je tako što skupe aksesoare (torbe, kačkete, patike) uklapa uz uvek savršene farmerke. 

U našoj galeriji pogledajte kako to radi i inspirišite se jer, osim što je jedan od neprolaznih trendova, džins je u vrhu must-have odeće za ovogodišnju sezonu. Sve prolazi, ali (dobre) farmerke ostaju. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia 

 

 

 

Najnovije