Trendovi na dohvat ruke: Huawei P60 PRO Pearl vaš je modni saveznik ovog leta

I savršen fashion dodatak svakom letnjem autfitu.

Već smo navikli na online šoping preko telefona, kao i na plaćanje preko aplikacije ili mobilnim putem, odavno ga koristimo za screenshotovanje omiljenih odevnih komada koje pronađemo na internetu, a da dnevnu dozu modnih trendova tražimo na Instagramu i još popularnijem TikToku, pa su upravo ove dve mreže najzaslužnije za vodeće trendove ove godine – mermaidcore i barbiecore, kao i quiet luxury, koji obožavamo.

Tri najveća trenda za ovu godinu, ujedno i najpretraživaniji termini na internetu, prema trendanalitikama kao što je Trendalytics, popularisana su u bioskopskim i televizijskim ostvarenjima – nedavno lansiranom filmu Mala sirena (Mermaidcore), filmu Barbie (barbiecore) koji uskoro gledamo u bioskopima, i seriji Succession (Quiet Luxury), čije se emitovanje nedavno završilo. Na slici iznad vidimo Halle Baley, koja igra Malu sirenu, u haljini koja odgovara mermaidcore estetici, a to je nošenje prozirnih, svetlucavih i nežnih (najčešće od tila) odevnih komada. Tu su slojevi, asimeterični momenti, kao i aksesoari u obliku školjki, bisera, morskih zvezda. Margot Robbie je Barbie u filmu Grete Gerwig, koji je u jednom trenutku značajno smanjio zalihe roze boje u svetu, jer je rediteljka želela da apsolutno sve na setu bude pink – boji koja je osnova barbiecore estetike, koja se osim na koloritu temelji na girly girl looku, koji podrazumeva haljine, platforme, sjajne ukrase za kosu, male tašnice (na svemu u čemu možete da zamislite najpopularniju lutku na svetu). Naposletku, tu je Shiv Roy (glumica Sarah Snook), jedna od glavnih junakinja serije Succession, koja podgrejala ljubav generacije Z prema corpocoreu i tihom luksuzu, odnosno nenametljivom isticanju bogatstva i statusa, koji karakteriše odeća finih materijala, bez oznaka (logomanije), u neutralnim tonovima kakvu prave modne kuće Akris i Loro Piana, kao i nova generacija brendova Toteme, Armarium i Loulou Studio.

Ako želite da uvek budete u trendu, osim aplikacija omiljenih brendova (poput H&M-a i Zare na primer), tu su modne aplikacije koje vam isporučuju trendove na dnevnom nivou i pomažu prilikom građenja ličnog stila, kao i aplikacije vaših omiljenih modnih magazina i portala. 

Toliko je aplikacija koje vam mogu pomoći da se oblačite i izgledate bolje, kao i da uvek budete u trendu, ali zahvaljujući novom Huawei P60 PRO Pearl modelu, koji je samo po sebi must-have modni dodatak za ovo leto, sada sve to možete da uradite u samo dva klika.

Ovo je model koji nudi apsolutnu jedinstvenost – kako ne postoje dva ista stajlinga, tako ne postoje ni dve identične šare na Huawei P60 Pro Pearl uređaju, a osim vizuelnog identiteta, ono što ga čini neprikosnovenim jeste kamera (ovo je u smislu fotografije trenutno najnapredniji telefon koji postoji na tržištu), ali i jednostavnost korišćenja, posebno kad je skidanje aplikacija u pitanju. Od sada, svaki korisnik Huawei pametnog telefona može lako i jednostavno da skida apsolutno sve aplikacije na svom telefonu sa AppGallery prodavnice.

AppGallery je zvanična platforma za distribuciju aplikacija na Huawei uređajima. Pošto spada u top tri aplikacije na globalnom tržištu, AppGallery nudi ogromnu ponudu aplikacija u više od 170 zemalja i regiona.

Veoma jednostavan pristup omogućen je ka svim popularnim aplikacijama, kao što su Gооglе, Gmail, Gооglе Марѕ, Gооglе Тrаnѕlаtе, Gооglе Dосѕ, Gооglе Nеwѕ, Gооglе Ѕhееtѕ, Gооglе Еаrth, Gооglе Рhоtоѕ, Gооglе Drіvе, Drорbох.

Sada se lako i brzo skidaju i koriste poznate aplikacije kao što su YouTube, Instagram, TikTok, Facebook, Whatsapp, Viber, Airbnb, Canva, CapCut, Duolingo, HBO Max, kao i aplikacije omiljenih medija, na kojima pratite svakodnevna aktuelna (I NARAVNO MODNA) dešavanja.  

Sve ove aplikacije, kao i mnoge druge, dostupne su kroz samo dva klika, direktno sa AppGallery.

Kako radi AppGallery u praksi? 

Odmah nakon što otvorite AppGallery koji se već nalazi na vašem pametnom Huawei telefonu, videćete sve popularne aplikacije izdvojene. Kada pritisnete install prve željene Google aplikacije, uz skidanje te aplikacije skinuće se i Gbox, aplikacija treće strane koja je tu da omogući lako i neometano skidanje svih Google aplikacija sa AppGallery prodavnice.

Nakon toga će se sve ostale aplikacije skidati u sekundi, jednim klikom, bez dodatnog skidanja Gbox-a. Kada budete želeli da skinete neku Google aplikaciju i pristupite svom Google nalogu, kao i na svim ostalim pametnim telefonima, potrebno je da unesete podatke za svoj Google nalog, nakon čega ćete moći jednostavno da ga koristite.

Sigurnost korisnika je imperativ Huawei kompanije, koja je testirala sve aplikacije na AppGallery. AppGallery pruža sistem bezbednosti i zaštite celog ciklusa, koji uključuje verifikaciju pravog imena programera, proces pregleda u četiri koraka, kao i zaštitu za preuzimanje i instalaciju.

Na ovaj način, AppGallery postaje pravi one-stop-shop iz kojeg korisnici mogu preuzeti sve željene aplikacije sa jednog mesta. Zbog ove funkcionalnosti, softverske prepreke u korišćenju Google aplikacija, koje su zabrinjavale Huawei korisnike, sada su izostale, a korisničko iskustvo je unapređeno na najviši nivo.

I zato, ako podjednako uživate u modi i tehnologiji, Huawei P60 Pro Pearl zadovoljiće sve vaše estetske i tehnološke standarde, odnosno želju za praktičnim uređajem, jednostavnim za upotrebu, a opet najvišeg kvaliteta, koji ne samo što poseduje napredne performanse, nego je i neverovatno atraktivan, toliko, da ćete ga doživeti kao jedini modni aksesoar koji vam je potreban ovog leta.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Huawei

Najnovije