Modna revolucija u srcu Kube

Fashion&Friends predstavlja novu reklamnu kapmanju.

Najnovija Fashion&Friends reklamna kampanja za proleće/leto 2024, pod nazivom Amor Cubano, vodi nas u srce Kube, gde se prepliću čarobna arhitektura i živopisni karipski pejzaži sa urbanim modnim stilom.

Miljama daleko, na tlu gde buja kreativnost, razigranost i sloboda, uz prihvaćene izazove, izmenjene rutine i nova prijateljstva, režirana je priča u kojoj centralno mesto zauzima moda protkana bojama, ukusima, mirisima i ritmovima Kube.

U središtu Fashion&Friends kampanje su ključni komadi vodećih svetskih modnih brendova, obogaćeni smelim printovima, bojama širokog color spektra i laganim materijalima koje gotovo da ne osećamo na koži.

Za muškarce, ležerne košulje su nezaobilazan komad za proleće, odražavajući opušteni šarm Kariba. U fokusu ženske kolekcije su lepršave haljine i suknje od prozračnih tkanina koje u sebi nose romantičnu ženstvenost i razigranost duha.

Ništa manje važni su i aksesoari – od mini torbica u različitim nijansama do kačketa, koji na savršen način kompletiraju outfite za toplije dane.

Istražite prolećne kolekcije u svim Fashion&Friends multibrend koncept prodavnicama, Fashion Company monobrend radnjama, kao i na fashionandfriend.com onlajn šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji i odvažite se da budete autentični i smeli.

Amor Cubano i Fashion&Friends nezaboravno proleće je pred nama.

Credits:
Models: Lućana Mirna Mirko i Sandy Bogovac, Demons Model Management
Creative direction & styling: Jelena Milovanović, Vis À Vis
Art direction & photography: Jelena Mitić, Vis À Vis
Video: Ivica Nikolić i Studio Loft Creative
MUA: Dragan Vurdelja
Hair: Dejan Mladenović

Najnovije