Harper's Bazaar Srbija

Game on – Louis Vuitton poziva javnost na drugačije putovanje

Nicolas Ghesquière istražuje svoje kreativne granice u svojoj novoj Cruise kolekciji.

Louis Vuitton predstavio je svoju Cruise kolekciju koja je inspirisana drugačijim putovanjem, ovog puta eksperimentišući sa kontrastima i stvarajući rezultat pun emocija visoke estetike i stila brenda, boja i fascinantnih krojeva.

Nicolas Ghesquière odlučio je da se ponovo otkrije kroz kreativni proces i u kolekciji pokaže izbore i stil koji želi dati istorijskoj francuskoj kući.

“Game on”, ovaj put je kreativna sloboda, koja mu omogućava eksperimentisanje sa ikoničnim monogramskim cvećem ili sa motivima karata. Svi ovi kontrasti i optičke iluzije izražavaju raznolikost odeće i modnih dodataka. Uostalom, novo doba zahteva upravo ovo, garderobu koja ne poznaje granice i godišnja doba, koja može pratiti svaku priliku, svaki izgled i svaki stil. Monogram se pojavljuje u većini ikoničnih dodataka kuće i izražava umetnost života i lutanja.

Game On je avantura koja omogućava kući da istakne svaki element svoje veštine i stručnosti. Svojom kolekcijom Cruise 2021, Nicolas Ghesquière poziva javnost na veoma lično putovanje. Ovo je vremenski okvir samog dizajnera koji uključuje prošlost, sadašnjost i neograničene mogućnosti koje njegova budućnost skriva.

“Gledao sam u pravcu koji me dugo zove, nisam imao vremena da se vratim unazad, da otkrijem jednu inspiraciju za drugom. Ova kolekcija je istraživanje mog sopstvenog kreativnog identiteta”, objasnio je Nicolas Ghesquière.

Fotografije je snimio Nicolas Krief u studiju Nicolasa Ghesquièrea u Parizu. Pogledajte kolekciju u galeriji fotografija.

harpersbazaar.gr

Najnovije