Harper's Bazaar Srbija

Giuseppe Zanotti ponovo lansira kultne stiletto koje su volele poznate ličnosti

Dizajner lansira “Icons project” kako bi svojoj kolekciji vratio popularne modele iz prošlosti.

Jennifer Lopez, Beyoncé, Gwen Stefani, Kim Kardashian su samo neke od poznatih ličnosti koje su odlučile da nose Giuseppe Zanotti visoke potpetice. A sada Giuseppe Zanotti želi da ih podeli sa svim ženama koje su volele njegove kolekcije, ponovnim lansiranjem legendarnih dizajna.

Projekat „Icons“, kako ga naziva italijanski dizajner luksuznih cipela, započinje obnovljenom verzijom čuvenih potpetica „Venus“, koje su se prvi put pojavile u kolekcijama brenda u jesen 2012. godine.

Novi par stiletto „Venus“ ​​imaće dodatak od metala koji će izgledati poput zmije i obuhvatiti stopalo, dodajući dašak ženstvenosti i senzualnosti ukupnom izgledu. Ovo neće biti jedino ponovno izdanje kompanije za obuću, jer će biti praćeno i drugim uspešnim kreacijama Giuseppea Zanottija, koji se naravno pobrinuo da im pruži moderniji izgled, a da pritom zadrži izvornu estetiku.

“Moj pristup dizajnu je uvek bio usmeren ka pogledu unapred i stvaranju novih stvari. Međutim, istovremeno, nakon dve decenije, osetio sam potrebu da ponovo podelim neke od svojih voljenih kreacija i dam novoj generaciji priliku da oseti njihovu lepotu“, rekao je Giuseppe Zanotti.

Dodao je: “Pored nostalgije, ovaj projekat je način da se napiše fascinantna nova priča. Ovo su moje ikone i prevazilaze godišnja doba i trendove.”

 harpersbazaar.gr

Najnovije