Gucci kolekcija „Towards the Sun“ odražava duh slobode, radosti i optimizma

Kreativni direktor brenda Gucci, Alessandro Michele, daje nam razlog da se nasmejemo veseloj capsul kolekciji koja zrači duhom slobode, radosti i optimizma.

Deo kolekcije pre/fall ’20, prikladno je nazvan ‘‘Towards the Sun“ i sadrži razigrane torbice, konfekciju, modne dodatke i obuću za muškarce i žene koja će zasigurno ulepšati mračne dane. I budimo iskreni – svi bismo se mogli malo razveseliti usred ove tekuće pandemije i loših vesti iz sveta.

Za kolekciju „Towards the Sun“ Michele se okrenuo arhivi i ikonama modne kućne – GG Marmont 2.0, Gucci Zumi i Gucci 1955 Horsebit- u pastelnim nijansama, koje unose „duh lagane, opuštene razigranosti“. Štaviše, svaki od ovih komada sadrži prepoznatljiv Gucci logo i ukrase koje svi znamo i volimo. U kolekciji se nalazi i niz novih i neodoljivih torbi sa zlatnim metalnim detaljima Horsebit.

Ako ste entuzijasta koji traga za uzbuđenjem, ova posebna kolekcija sadrži niz prelepih komada – od laganih kaftana, haljina u karipskim bojama do fantastičnog pletiva koje izgleda vrlo šik.

Kakve nam je komade Gucci pripremio pogledajte u galeriji fotografija.

harpersbazaar.my

 

Najnovije