Da li je outfit “Matrix” heroine u izvedbi Heidi Klum zapravo najseksepilniji?

Ovo bismo nazvali pravim statement izgledom!

Stil 46-godišnje legendarne manekenke mogao bi se opisati kao odvažan i prilično izazovan, zbog kog je uvek pozicionirana visoko na modnom radaru.

Veoma aktuelnom izgledu “Matrix” heroine, u kom smo do sad imali prilike da vidimo Irinu Shayk, Juliu Fox, te Amal Clooney, priklonila se i Heidi Klum. Na premijeri filma “Moonfall”, nemačka lepotica pojavila se u asimetričnom Lavin blejzeru uparenom sa uskim kožnim pantalonama.

Kožna jakna zbog PVC završne obrade dobila je dominantan izgled koji je supermodel neustrašivo iznela. Sa detaljima u vidu voluminoznih naramenica i prilično izraženog dekoltea, krasio ju je deblji kaiš sa tri srebrne kopče, koji je dodatno naglasio gornji deo outfita.

Stajling je poentirala crnim kožnim čizmama i pismo-torbom, dok je grimiznim dugim noktima unela dašak boje čitavoj estetici.

Nema sumnje da je zavladala sveopšta opsesija “Matrix” stilom oblačenja, obuzevši I Heidi, no, način na koji ga je ona iznela, pitamo se da li je ovo najseksipilniji izgled heroine istoimenog filmskog hita? Proverite u našoj galeriji.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije