Harper's Bazaar Srbija

Harper’s BAZAAR izložba u Parizu

Američki Harper’s BAZAAR ekslukzivnim događajem obeležio je brojne stvari u kojima je bio prvi. BAZAAR je bio prvi modni časopis u Sjedinjenim Američkim Državama, jedan od prvih koji je objavio radove Andy Warhola i prvi koji je predstavio kolekcije vodećih modnih kuća.

Tokom 152 godine, publikacija je evoluirala vremenom i postala je najbolja u umetnosti, fotografiji, društvu, među slavnim ličnostima, i naravno, stilu. Došlo je od jedne prekretnice do druge pod upravom najboljih urednika, uključujući Carmel Snow, Anthony T. Mazzola, Liz Tilberis i Glendu Bailey – koji su svi doneli svoje jasne i sjajne vizije.

Celokupna istorija američkog BAZAAR-a biće prikazana u Musee des Arts Decoratifs, u Parizu. Prikladno nazvana Harper’s Bazaar: First in Fashion, događaj, koji je organizovao dizajner Adrien Gardere, dokumentuje svu vizuelnu raskoš i uređivačku izvrsnost koja je decenijama ispunjavala stranice BAZAAR-a.

Kako bi proslavila otvaranje izložbe, glavna urednica Glenda Bailey ugostila je mnoge saradnike i poznate ličnosti koje možete videti u galeriji.

Najnovije