Harper's Bazaar Srbija

Heart for Hope – Dobrotvorna inicijativa Caroline Herrere za ljude pogođene pandemijom

U poslednjih godinu dana doživeli smo neviđeno iskustvo sa pandemijom Covid-19.

Pored promena u svakodnevnom životu, veliki deo naših sugrađana ozbiljno je pogođen. Carolina Herrera, potpuno svesna krize sa koronavirusom, predstavlja dobrotvornu inicijativu „Heart for Hope“ koja ima za cilj da podrži pogođene ljude. Tako do 31. decembra 2020. nudi 10% prihoda od prodaje svojih torbi i drugih aksesoara Međunarodnom pokretu Crvenog krsta koji deli iste vrednosti sa kućom.

Legendarna osnivačica kuće, žena-sinonim reči „elegancija“, koja je obukla u svoje kreacije ličnosti kao što je Jackie Kennedy, prenosi, između ostalog, poruku da sada više nego ikad moramo da pronađemo životnu radost – Alegria de vivir. Kako je kuća uvek poštovala koncepte jedinstva i nade, ona želi dati glas svojoj zajednici, pozivajući nas da zajednički pomognemo u postizanju značajne, željene promene.

Putovanje kreacija CH započinje u Leather Atelier-u u Španiji, projektu strasti prema Carolini Herreri. Predanost, znanje, osetljivost i nepodeljena pažnja prema detaljima zanatlija su vidljivi u svakom šavu i komadu kože. Ovi elementi, kao i strast i briga onih koji učestvuju u njihovom proizvodnom procesu, daju proizvodima jedinstveni kvalitet koji kupci kuće prepoznaju i očekuju. To je upravo kvalitet najprepoznatljivijih kreacija Caroline Herrere, uključujući Andy, Matryoshka, Bimba i proteže se na mlađe članove porodice CH Insignia, Metropolitan, Initials i Doma.

Tako, jednom kad dođu u ruke svojih vlasnika, one steknu život i spremne su da postanu deo generacija, odražavajući karakter i priče prikupljene tokom njihove upotrebe tokom vremena.

Sada imamo priliku da nastavimo da pričamo priče kroz jedinstvene ručno rađene CH kreacije, ali i da napišemo novo poglavlje. U atmosferi izraza zahvalnosti i spremnosti da pruže pomoć i solidarnost, putem “Heart for Hope”, kuća se nada da će podeliti odlučujući i objedinjavajući Alegria de vivir.

Najnovije