Harper's Bazaar Srbija

Hermes predstavlja novu kolekciju kupaćih kostima

Pariska modna kuća Hermes lansirala je živopisnu kolekciju ultra šik kupaćih kostima.

Tokom juna meseca, svakom od nas maštanje o odlasku na godišnji odmor neretko krade pažnju i koncentraciju tokom radnog dana. Ipak, u ovim neobičnim okolnostima sa kojima je suočen čitav svet, pakovanje kofera i dalje deluje preuranjeno, ali, to vas ne sme sprečiti da odaberete jedan novi kupaći kostim koji ćete dodati svojoj postojećoj kolekciji. Iako će ove sezone u modi biti ostajanje kod kuće, sasvim smo sigurni da će vam se pružiti prilika da pokažete svoj novitet – bilo pokraj bazena, na balkonu ili u bašti. 

Inspirisan šarmom luksuznih letovališta, fokus nove Hermes kolekcije je na posebno elegantnom izgledu u kombinaciji sa uzbudljivim bojama – od Malabar Pink do Blues & Reds. Hermes se fokusira na šarene materijale i sofisticirane detalje. Njihove jedinstvene kupaće kostime možete nositi na klasičan način, a mžete im dodati glomazne šešire i sjajne minđuše u duhu “La Dolce Vita”. 

Ono što nam preostaje da kažemo je da su svi Hermes noviteti već sada dosutpni u njihovim buticima i u online prodavnici. 

foto:Hermes

Najnovije