Harper's Bazaar Srbija

Irina Shayk pronašla je savršeni dugi kaput od ovčje kože

I nosi ga sa žutim pletenim odelom!

Svako novo pojavljivanje Irine Shayk je prava poslastica za ljubitelje mode. Supermodel ni ne pomišlja da pređe na osnovnu minimalističku garderobu, koju su svi toliko voleli u covid eri. Naprotiv – Shayk je spremna za najsmelije eksperimente i učvršćuje titulu street style zvezde. Setite se samo nekih njenih pojavljivanja na ulicama Njujorka – farmerke uvučene u crvene čizme, radni kombinezon sa kožnom jaknom, pleteni kombinezon…

Paparazzi su primetili sada Irinu na Menhetnu. Irina je žurila u svom ležernom izgledu koji zaslužuje hronike uličnog stila tokom Milanskih nedelja mode. Tajna je u kombinaciji dugačkog masivnog kaputa od ovčje kože i pletenog odela boje kanarinca. Ali sva pažnja usmerena je na ovčiji kaput mladog brenda The Mannei. Brend je star samo godinu dana, ali Kendall Jenner i Elsa Hosk već su vatreni obožavaoci. Sada im se pridružila Irina Shayk.

Sigurni smo da će vojska obožavalaca brzo rasti. Ispod kaputa možete videti pleteni komplet koji se sastoji od džempera i pantalona. Što se tiče dodataka, Irina je odabrala svetao akcenat – žutu torbicu By Far i tanku traku za kosu.

Sve genijalno je jednostavno (i udobno).

Najnovije