It’s Party Time! H&M lansirao novu prazničnu kolekciju

Skulpturalni korseti, donji veš sa najfinijim detaljima i izuzetni krojevi – to je ono što je u trendu u prazničnoj capsule H&M Studio kolekciji.

Povratak temeljima mode – korsetima, donjem vešu i krojenju, najavljuje zavodljivu novu eru za večernju odeću. Inspirisana pametnom konstrukcijom donjeg veša iz starijih epoha i sirovim strukturama brutalističkog arhitektonskog stila, kolekcija pruža i naglašene haljine, ali i sofisticirana odela. Sa gracioznim siluetama u senzualnoj svili i čipki, i mekom paletom boja, H&M Studio kolekcija biće dostupna od 7. decembra na internet stranici hm.com.

„Vanvremensko oblačenje i trajni osećaj sofisticiranosti definišu H&M Studio prazničnu capsule kolekciju. Želeli smo da se poigramo sa korsetima, ali i da oživimo omiljene stilove kao što su slip haljina i skulpturalni blejzer, koji su napravljeni od izdržljivih tkanina koje lepo stare i koje će oduševljavati i uzbuđivati i u godinama koje dolaze“, kaže Ann-Sofie Johansson, glavna dizajnerka ženske odeće i kreativna savetnica u H&M-u.

Ključni komadi su velika balska haljina od tila u dramatičnoj crvenoj boji, večernja haljina od ružičaste čipke i blistava mrežasta mina haljina. Crne pantalone ukrašene su mrežastim detaljima koji se uklapaju sa korsetom i ležernim, komotnim blejzerom, a tu je i uparivanje uske srebrne slip haljine i crnog kaputa koji pokriva gležnjeve.

„Poetična i senzualna, ova karakteristična kolekcija balansira ženstvene haljine od čipke, tila i svile sa muževnijim, oversized krojevima“, kaže Kathrin Deutsch, dizajnerka kolekcije za H&M Studio.

Primamljive teksture susreću se sa tkaninama vrhunskog kvaliteta od kojih je većina napravljena od održivijih materijala. Najvažniji materijali su: organska svila, reciklirana vuna, Lenzing EcoVero™ viskoza i šljokice napravljene od recikliranog poliestera.

Promo

Najnovije