Harper's Bazaar Srbija

Jelena Karleuša na pisti Pariske Nedelje Mode

U srcu Pariza, među svetlima reflektora i uz prisustvo mnogih svetskih zvezda, prošetala je pistom na jednoj od najiščekivanijih revija.

Jelena Karleuša je danas zasijala na pisti Pariske Nedelje Mode kao istinska regionalna zvezda. U srcu Pariza, među svetlima reflektora i uz prisustvo mnogih svetskih zvezda, prošetala je pistom na jednoj od najiščekivanijih revija.

Brend Vetements, čiji je kreator Guram Gvasalia, vratio se modnoj sceni spektakularnom revijom, na kojoj su se pored Jelene Karleuše prošetali i glumac Chaning Tatum, model Georgina Rodriguez – partnerka čuvenog fudbalera Ronalda, glumica Marcia Cross, kao i svetski poznati modeli poput Natalie Vodianove, Winnie Harlow, Valentina Ferrer i mnogi drugi.

Jelena Karleuša na naslovnici Harper’s BAZAARA

Prvi red revije, koji je do samog kraja bio obavijen velom tajne, rezervisan je bio za neke od najpoznatijih ličnosti iz sveta mode, muzike i filma. Vetements okuplja ambasadore poput Madonne, Nicki Minaj, Cardi B, Kendall Jenner, a sada i našu Jelenu Karleušu.

Modni izraz Jelene Karleuše već je odavno prepoznat i izvan granica Balkana, a ova saradnja samo je potvrdila njen uticaj. Kreator je Jelenu ugostio još prošle jeseni u Vetements HQ, gde su mesecima radili na pripremama i fitinzima za današnju reviju.

Nakon revije Vetementsa, Jelena će postati zvezda još jednog od trenutno najvrućih novih modnih brendova.

Foto: Miloš Miletić

Najnovije