Harper's Bazaar Srbija

Jennifer Lopez je postala najmodernija zvezda crvenog tepiha Zlatnog globusa u istoriji

Stajlinzi Jennifer Lopez sa Zlatnih globusa postali su najpopularniji u istoriji dodele nagrada.

Ovo je navedeno u novom Google izveštaju koji analizira trendove pretraživanja povezane sa nagradama Zlatni globus tokom protekle decenije.

Više od dve decenije nakon što je zelena Versace haljina Jennifer Lopez iznedrila Google Images, super zvezda nas i dalje navodi da tražimo ono što ona nosi.

J. Lo je prisustvovala dodeli nagrada pet puta od 2010. godine. Njen izgled iz 2015. godine – srebrna haljina od perli Zuhair Murad – postala je najpopularnija te godine. Ostali stajlinzi koji su ušli u istoriju uključuju njen seksi prozirni izgled od čipke iz 2013. (takođe kreaciju potpisuje Murad), 2016. sunčano žutu haljinu Giambattista Valli Couture i 2020. Valentino Haute Couture koja je izazvala poređenje sa božićnim poklonom.

Na drugom mestu posle Lopez je Jennifer Lawrence, čiji su stajlinzi sa Zlatnih globusa 2013. i 2014. postali najpopularniji tokom tih godina. Na trećem mestu rejtinga je Emily Ratajkowski, koja je modnu publiku osvojila svojom svilenom žutom haljinom Reem Acra 2017. godine. Prati je Gwyneth Paltrow, koja je oduševila publiku svojom drskom prozirnom haljinom Fendi na crvenom tepihu 2020. godine.

Peto mesto pripalo je Emmi Stone koja je publiku oduševila svojim koralnim izgledom brenda Calvin Kleina 2011., Lanvina 2012. i Valentina 2017. kada je osvojila nagradu za najbolju glumicu za svoje učešće u filmu “La La Land”.

harpersbazaar.ru

Najnovije