Julia Fox ne odustaje od šokantnih stajlinga

Veza sa Kanye Westom je prošlost, ali ne i uticaj koji je reper imao na glumicu.

32-godišnja glumica američko-italijanskog porekla, postala je vodeća medijska vest pre par meseci kada je počela da se pojavljuje sa popularnim američkim reperom Kanye Westom.

Od poznatih holivudski restorana, preko druženja sa sve samim velikim imenima (na primer Madonnom glavom i bradom) do posete evropskih Nedelja mode i prvih redova na revijama čuvenih dizajnera. Za svega mesec dana Kanye je Juliji pružio vidljivost kakvu zahvaljujući svojim ulogama (nažalost) nije dobila.

Iako je recimo Julia ostvarila više nego zapaženu ulogu u Uncut Gems iz 2019., briljirajući pored Adama Sendlera.

Sada međutim- od kada je veza između glumice i repera okončana, iako i dalje medijski značajno propraćena, Julia je u središtu pažnje isključivo zahvaljujići talentu da javnost šokira svojim stajlinzima.

Kapci u potpunosti našminkani crnim ajlajnerom i neobični krojevi odeće koji uvek značajno otkrivaju stomak, leđa i dekolte – postali su njen zaštitni znak.

Ovu vrstu stilizovanja, glumica je počela da praktikuje od kada je bila u vezi sa poznatim reperom. Zbog čega se vrlo brzo izrodila teorija o tome da je Julia neka vrsta njegovog modnog zamorčeta, kao što je to svojevremeno bila Kim Karadshian kada je par počeo javno da se zabavlja.

Da li je sledila Kanye-ove savete ili ne, glumica nikada nije potvrdila, niti demantovala, ali je činjenica da su od tog perioda, pa sve do sada, njene odevne kombinacije i izbor šminke više nego zapaženi. Zaista, najbolja reč koja ih opisuje jeste šokantni.

Komadi koje bira mahom se sastoje od pvc-a, teksasa ili pamuka, a forma uvek podrazumeva transparentnost određenih delova tela. Duboko sečen struk je obavezna stavka, a kada kažemo dubok – mislimo zaista, zaista duboko sečen struk.

Mini topovi koji jedva prekrivaju grudi, mini ili maksi suknje koje prate liniju tela i XXL čizme.

Većina njenih poslednjih zapaženih stajlinga dolazi diektno iz Julia Fox radionice, peciznije glumica ih je sama napravila po sistemu “uradi sam”. Od farmerica je napravila tašnu, od majice top i suknju.

Tutorijali za pravljenje ovih odevnih komada, nalaze se na njenom Instagram nalogu, baš kao i tutorijal za dramatično nanošenje ajlajnera u vidu senke.

Pitanje je samo da li se usuđujete da ih probate sa raučinicom da dobijete pažnju? Koja sigurni smo, neće izostati.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia, Instagram

Najnovije