Harper's Bazaar Srbija

Kaia Gerber glumi u debitantskom videu Care Delevingne

Britanska manekenka i glumica Cara Delevingne, debitovala je i predstavila svoj rediteljski debi – video za pesmu „Crying In The Mirror“ američke pevačice Rainey Qualley, poznatu pod pseudonimom Rainsford.

Glavne uloge u muzičkom spotu igrali su 19-godišnja manekenka Kaia Gerber i 27-godišnji glumac Gregg Sulkin.

„Imala sam sreću da je moj rediteljski debi bio za tako neverovatnu pesmu devojke sa tako divnim glumcima. Ponosna sam na svoj rad i nadam se da će vam se svideti”, napisala je Cara na svom Instagramu.

Rainey je želela da video za pesmu „Crying In The Mirror“ bude u duhu sapunica devedesetih, pošto se pesma fokusira na težak raskid koji je doživela. „Napisala sam ovu pesmu posle užasnog raskida, moleći svog dečka da našoj vezi pruži još jednu šansu. Uspeli smo, ali ne zadugo“, priču o pesmi podelila je Rainsford.

Pa, sigurni smo da je Delevingne inspirisala tema: ne tako davno, britanska manekenka raskinula je vezu sa glumicom Ashley Benson iako su se, pre karantina, spremale za venčanje, a Ashley je čak uradila tetovažu sa inicijalima svoje sada bivše voljene. Prema insajderima, u njihovoj vezi “varnice su se ugasile”.

Najnovije