Kaia Gerber ima savršen savet za travel outfit

Ono što nosite tokom puta jednako je imperativ kao i ono što ćete obući kada stignete.

kaia gerber

Kaia Gerber nastavlja trend ležerne elegancije slavnih, dok preleću sa tačke A na tačku B iz svojih poslovnih i privatnih razloga.

Zbog upadljivog plavog gornjeg dela, Kaiu je bilo teško promašiti dok je čekala auto na trotoaru u Njujorku. Njena lagana bluza, tačnije letnja verzija klasičnog kradigana, imala je kragnu i niz crnih dugmadi iz James Street Co.

Održavajući svoj izgled ležernim i udobnim, manekenka je stilizovala gornji deo sa parom crnih Brandy Melville pantalona elastičnog struka i crnim kožnim Repetto baletankama. Izgled je zaokružila detaljima, crnim pravougaonim naočarima i chunky zlatnim prstenom, ali i smoothiem, Iphonom i brendiranim koferom – po uzoru na svog bivšeg dečka Jacoba Elordia.

kaia gerber

Iako Kaina destinacija nije bila jasna, njen prtljag je nagovestio kratko putovanje – prirodno – privatnim automobilom i helikopterom. Nosila je i veliku crnu kožnu torbu i Celine veliku putnu torbu od Triomphe platna i teleće kože, unoseći malo više luksuza u svoj opušteni izgled.

Kasnije tog dana, primećena je na helidromu West 30th Street, gde se sa prijateljima ukrcala u helikopter. Sa pažljivim balansom trenerki i elegantnih dodataka, Kain uravnotežen izgled je savršen primer high-low oblačenja. Njena travel odeća čak tvrdi da je ono što nosite na putu jednako imperativ kao i ono što ćete obući kada stignete tamo.

kaia gerber

Foto: Profimedia

Najnovije