Eksperti savetuju: Kako da vam garderoba dobije luksuzni pečat

3 primenjiva principa kojima se modni stručnjaci služe da bi ostvarili luksuzan izgled odeće iz high-street brendova.

Jedna od stilskih lekcija koje uvek predlažemo jeste kupovina komada koji će biti postojani i trajati dugo vremena.

Međutim, pametna kupovina ne znači nužno da garderoba mora biti visokog cenovnog ranga.

Premda high-street brendovi nisu na zavidnom glasu, oni su ipak odredište na kojem često možemo pronaći odevne predmete koje vredi kupiti.

Naime, uz nekoliko saveta koje možete pročitati u nastavku, pronađite i vi odeću zahvaljujući kojoj će i vaše kombinacije uvek odavati utisak luksuzne garderobe.

  1. Odeća mora da vam pristaje savršeno

Ukoliko neki odevni predmet ne pristaje mom obliku tela onako kako bih ja želela, tada tu odeću nosim kod svog lokalnog krojača – to je ključ”, kaže influenserka Marianne Smyth. “Kapute i džempere volim da nosim za broj veće”, dodaje ona.

  1. Neutralne i jednostavne boje

Moj prvi savet bio bi da potražite neutralne boje ili barem jednostavne boje jer to čini da vaša odeća izgleda chic, a dobra strana je i to što možete da je nosite češće nego odeću sa printom”, ukazuje francuska blogerka Aïda Badji Sané. “Bonus savet? Odlučite se za vrhunske tkanine poput pamuka i vune“, zaključuje ona.

  1. Imajte dobru osnovu

Kada se osećate dobro u nekoj odeći, onda će i ta garderoba samim tim izgledati dobro. Uvek je mudro imati nekoliko omiljenih krojeva za koje znate da deluju pozitivno na vase samopouzdanje, a zatim takvu osnovu nadograditi ostalim komadima”, mišljenje je Yatri Parabi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YATRI. (@y.a.t.r.i)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YATRI. (@y.a.t.r.i)

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević

Najnovije