Kako da sa 60 izgledate kao da imate 30 demonstrira Julianne Moore ovim chic stajlingom

Bez obzira na godine, ovaj fashion look poželeće da prekopira svaka stylish dama.

Legendarna šezdesetogodišnja glumica, uočena je pre dva dana na setu za snimanje najnovijeg filma “Sharper” u Njujorku. Nakon što je u istom danu ponela dve različite trendi kombinacije, nismo mogli a da se ne zapitamo - kako je moguće da je u sedmoj deceniji života?

Zapravo, sve je u načinu odevanja. Look koji je ponela u prvom delu dana bila je krem svilena suknja, koju je uparila sa pletenim džemperom iste nijanse. Preko ramena prebacila je kamel blejzer, dok je monohromatski outifit zaokružila antilop čizmama.

Modnim detaljima, Hermes Birkin torbom od crne kože i crnim Chanel naočarima za sunce, donela je dramatičan izraz čitavom stajlingu. Svoju prepoznatljivu riđu kosu, zagladila je iza ušiju, te na taj način istakla dijamantske minđuše.

Nešto kasnije istog dana, donela nam je još jedan sjajan stilski inspo. Crno odelo – blejzer ravnog kroja i uske pantalone, uklopila je sa belom košuljom, dok je na nogama nosila bele patike, demonstrirajući moćnu sportsku eleganciju. Ni ovog puta nije propustila modni detalj u vidu naočara za sunce – crnih lenonki, koje su dodatno doprinele ležernom look-u ovog prefinjenog stajlinga.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Pročitajte još

Pročitaj još