Harper's Bazaar Srbija

Kako je Kate Middleton stari kaput pretvorila u novi

Kao i uvek do sada, vojvotkinja nas oduševljava svojim elegantnim i skromnim lookom...

Vojvode od Kembridža krenuli su u turneju po Velikoj Britaniji kraljevskim vozom.

Po završetku drugog zaključavanja, Kate Middleton i princ William odlučili su da se zahvale Britancima na otpornosti tokom ovog teškog perioda pandemije. Njihov voz će se nekoliko zaustaviti u Engleskoj, Škotskoj i Velsu, a vojvode će ukupno preći udaljenost od 2000 kilometara za tri dana.

Kate i princ William stigli su u Edinburg, prvu stanicu na njihovoj zahvalnoj turneji. Vreme je bilo naročito hladno, a buduća kraljica bila je spremna za takav razvoj događaja. Kate već duže vreme obožava plavi kaput koji potpisuje Catherine Valker & Co, jedan od njenih omiljenih brendova. Prekrasne nijanse, elegantnog dekoltea i prikladne siluete, vojvotkinjin look je bio besprekoran. Ovaj kaput je u njenom ormaru najmanje dve godine: već smo je videli u ovom izdanju 2018. godine u Norveškoj, iako je u to vreme na manžetnama bilo krzna. Štedljiva vojvotkinja se lako oprostila od ovog detalja – i na taj način dobila naizgled sasvim novi kaput.

Ovog puta, buduća kraljica je svoju odeću upotpunila crnim štiklama Ralph Lauren, odgovarajućim kožnim rukavicama i lakonskom Grace Han clutch torbom. Vojvotkinja nije zanemarila ni bezbednosne standarde: nude zaštitna maska sa romantičnim cvetnim printom postala je njen glavni modni aksesoar, pored poznatog, toplog osmeha.

Ukoliko želite da kopirate njen look, u galeriji možete otkriti kako.

Foto: Harpersbazaar.rs; promo

Najnovije