Harper's Bazaar Srbija

Kim Kardashian je novo lice brenda Balenciaga!

Prošlo je nešto više od 7 meseci od kako Kim Kardashian skoro svakodnevno viđamo obučenu u jedan brend, Balenciaga-u. Počevši od dramatičnog look-a koji smo imali prilike da vidimo na Met Gala-i, pa sve do živopisnog izdanja u kombinezonu pink boje tokom njenog pojavljivanja u čevnom SNL talk show-u mogli smo da nagovestimo da je veće partnerstvo sa luksuznom kućom u toku.  

Kulminacija nam stiže u vidu saradnje za prolećnu kolekciju sa čuvenom rijaliti zvezdom u glavnoj ulazi, uz naravno prepoznatljivu pozu – snimanje selfija. Obučena u crnu boju od glave do pete, noseći ključne aksesoare iz kolekcije kao što je neonska interpretacia čuvene La Cagole totbe, pozirajući ispred objektiva čuvenog fotografa Stef Mitchell-a, Kim se pridružuje drugim poznatim prijateljima brenda, Justin Bieber-u, francuskoj glumici Isabelle Huppert kao i manekenki Marie-Agnès Diene koji se pojavljuju u kampanji.

Svoje emocije prema prema Kim, pariska kuća ne skriva već ih jasno komunicira i kroz svoj Instagram, obrisavši sve stare dok na feed-u postoji samo jedna, Kim Kardashian u prolećnoj kampanji.

Priredila: M.K

Photo: Instagram

Najnovije