Harper's Bazaar Srbija

Kakav je finalni outfit Konstrakte za Evroviziju 2022?

Umetnica mora biti moderna!

Od uniforme bolničarke, preko kreativnih formi domaćih dizajnera – od kako se Konstrakta pojavila na Beoviziji sa pesmom “In corpore sano” pa do same pobede i pojavljivanja na raznim press konferencijama i predstavljanja numere, njen scenski stajling se razvijao, zadržavajući suštinsko: medicinski sinonim bele boje.

Outfit o kom se puno pričalo sa njenog nastupa u Hrvatskoj, a koji je i nedavno ponovila na konferenciji za novinare, potpisuju dizajnerka Lalica (Aleksandra Lalić) koja se krije iza fantastičnih palazzo krem pantalona voluminoznih nogavica, kao i brend Jebiga čija je bela majica činila gornji deo Konstraktinog stajlinga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zemlja gruva (@zemlja_gruva)

Tom prilikom, naši mediji saznali su da srpsku predstavnicu Evrovizije stilizuje (i stilizovaće je za glavno veče) kostimografkinja Ivana Kesić koja je odlično pronikla u srž estetike umetnice koja mora biti zdrava. Tim je odlučio da Konstrakta nosi odeću samo domaćih dizajnera – što će dodatno promoviše i predstavlja našu zemlju na najbolji način, pa se na listi nalaze naši poznati brendovi poput Just Mashine, Mishka, Dulsineja, Klashnja, Fckin lion, Mom pants…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by escYOUnited (@escunited)

A šta je krajnji izgled Konstrakte na Evroviziji 2022 koja počinje 10.maja? Ostaće prvobitna ideja belog outfita ali ne i klasična uniforma medicinske sestre (što smo već i shvatili), dok performans verovatno neće biti promenjen, kao ni srpski jezik na kom je pesma i optevana.

Foto: Instagram

Priredila: T.Mišović

Najnovije