Harper's Bazaar Srbija

Kraljica Letizia demonstrirala kako se na glamurozan način nose pantalone na operi

Dama od stila odisala je elegancijom na muzičkoj večeri u pratnji supruga, kralja Felipea VI.

49-godišnja španska kraljica, skupa sa svojim suprugom, prisustvovala je premijeri mjuzikla “Partenope” u Kraljevskom pozorištu. Ovom prilikom Letizia se pojavila u crnom od glave do pete – outfitu kojim je postigla izgled večernjeg glama.

Top bez rukava, koji su krasili svetlucavi detalji, brenda Hugo Boss, uklopila je sa Carolina Herrera pantalonama, dubokog struka i ravnog kroja. Kraljica od stila, poznata je po tome da voli da reciklira, što je ovog puta uradila sa clutch Tod torbom, koju poseduje od 2007, kao i sa crnim potpeticama brenda Magrit, u kojima je prvi put viđena 2018.

Jednostavnu eleganciju zaokružila je diskretnim aksesoarom, parom visećih minđuša Yanes od belog zlata i omiljenim joj prstenom brenda Karen Hallam.

Braon uvojke, stilizovala je niskim konjskim repom, dok je za makeup birala prirodne tonove sa naglašenim eyelinerom, koji je stavio u fokus njene zelene oči.

Kralj Felipe, podjednako je bio elegantan u crnom odelu, ispod kog je nosio belu košulju, koju je ukrasio detaljem u vidu crvene kravate.

Par je izgledao opušteno i raspoloženo za muzičko veče koje je bilo pred njima.

Foto:  Profimedia

Priredila: T. Mišović

Najnovije