Kraljica modne održivosti: Kate Middleton ponovo očarala u raskošnoj McQueen toaleti

U nameri da u potpunosti podrži ekološku inicijativu princa Williama, vojvotkinja je uspela da reciklira jedno glamurozno modno izdanje.

Juče je, u palati Aleksandra u Londonu, održana svečana ceremonija povodom nagrade za Earthshot inicijativu.

Pod pokroviteljstvom princa Williama i Kraljevske fondacije, nagrada je osmišljena kako bi pomogla u pronalaženju inspirativnih i inovativnih rešenja za ekološke izazove iz celog sveta.

U skladu sa takvom osvešćenom temom događaja, Kate Middleton se osvrnula na svoja ranija stilska izdanja, te ponovila look sa dodele BAFTA nagrada iz 2011. godine, održanih samo tri meseca nakon kraljevskog venčanja Kate i Williama.

Na zelenom tepihu, Kate je oduševila u Alexander McQueen haljini u grčkom stilu, dok je William takođe nosio dobro promišljenu modnu kombinaciju: tamnozeleni sako od pliša u paru sa crnom rolkom, elegantnim pantalonama i lakovanim cipelama.

Kako bi ukazala na moć stilizovanja, vojvotkinja od Kembridža je haljinu u nijansi bledog jorgovana ažurirala novim blistavim pojasom na struku, čime su se delikatni nabori toalete još lepše istakli.

Poznato je da Kate ceni britansku modnu kuću Alexander McQueen čije dizajne bira u mnogim značajnim prilikama, od kojih je najvažnija bila upravo njeno venčanje sa princem Williamom pre jedne decenije, kada je nosila sada već čuvenu venčanicu sa potpisom kreativne direktorke kuće Sarah Burton.

Vojvotkinja je nosila svoje prepoznatljive talase u kosi, ovog puta skupljene preko jednog ramena, dok je šminka bila nešto naglašenija od njene uobičajene, ali i dalje vrlo sofisticirana.

Jedan par minđuša, narukvica i dijamantski prsten bili su dovoljni da upotpune ovo glamurozno izdanje Middleton, dok su mini pismo torba i cipele sa potpeticom bile u blistavosrebrnoj nijansi.

U galeriji pogledajte svečano izdanje Kate Middleton sa događaja na kojem je bila odabrana da uruči jednu od prvih nagrada ove inicijative za očuvanje životne sredine.

Foto: Profimedia

Priredila: Natalija Knežević

Najnovije