Harper's Bazaar Srbija

Ona je nova muza Thierryja Muglera

Kada su videli njen stajling za otvaranje ove izložbe u Njujorku, svi su se složili oko jedne stvari – Kylie je prava boginja u Mugleru

Kylie Jenner ne voli ništa više od toga da nego da priredi pravi modni nastup. Prvi put ove godine, privukla je pažnju svih medija i sebe stavila na spisak modnih ikona crvenog tepiha na reviji Acne Studios za proleće 2023., dok je za Noć veštica naručila Glen Martensu da joj napravi haljinu Jean Paul Gaultiera, koju je obukla kada se kostimirala u Frankenštajnovu nevestu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MUGLER (@muglerofficial)

Međutim, poslednji potez najmlađe zvezde rijalitija The Kardashians je možda bio najupečatljiviji. Da znamo, da možete da pretpostavite o čemu je reč, radi se o otvaranju izložbe Thierry Muglera koja se održala u Njujorku pod nazivom Couturissime. Događaj je bio ispunjen poznatim ličnostima kao što su Lola Leon, Laverna Cox i Julia Fox, ali Jennerova je bila ta koja je dobila čast da je Muglerov kreativni direktor, Casey Cadwallader, sprovede kroz izložbu.

Jedna od haljina koju je Kylie nedavno nosila našla se kao eksponat a reč je o kreaciji za proleće 1997. Inspiracija za kreaciju koju je nosila je bela satensku čaura sa potpuno providnim bodijem koji je virio ispod.

Nakon njenog obilaska izložbe, došlo je vreme da prošeta crvenim tepihom kako bi proslavila otvaranje, a za to joj je bila potrebna nova odevna kombinacija. Ovog puta, mlada milijarderka je obukla haljinu iz Muglerove kolekcije za jesen 1995. godine, koja se sastojala od nekih najpoznatijih komada dizajnera, uključujući njegovo robotsko odelo i Ostriga haljinu koju je nosila Cardi B na dodeli Gremija 2019. Međutim, izbor Kylie Jenner, bio je crni korset sa dekolteom i suknjom koja je savršeno pristajala njenoj figuri. Uz to nosila je odgovarajuće rukavice ukrašene perjem, a sve to je upotpunila neverovatnim ukrasom za glavu sa revije iz 1999. godine, na kojoj su trake od popločanih dijamanata, sugerišući to da je ona sada kraljica mode i večita inspiracija ove francuske modne kuće.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia

Najnovije