LIDL Limited Edition

U savremenom svetu u kojem živimo, svaki dan nam donosi brojne izazove, ali najbitnije je da ostanemo dosledni sebi…

Bilo da su u pitanju životni izazovi na polju karijere, ljubavi ili prijateljstva, jedno je sigurno – svako od nas želi da briljira u svakoj prilici i pokaže najbolju verziju sebe. Da li je to koktel u formalnoj garderobi, trčanje po parku u omiljenoj trenerci ili leškarenje na plaži u kupaćem kostimu, u svakoj situaciji treba da ostanemo svoji i da istaknemo svoj lični stil.

Kada biramo odeću, uvek dajemo prednost kvalitetu iznad estetike, prepoznavajući potencijal u stvarima koje se nalaze oko nas, koliko god one drugima delovale jednostavno ili obično.

Moda, njene finese i promenljivi trendovi, odlučili su da ove jeseni zagolicaju maštu svih nas sa istančanim ukusom, koji ne volimo da budemo prosečni, nego stremimo ka tome da budemo unikatni. Ako sebe vidite kao nekog ko osluškuje modne taktove i prati trendove, ali im se ne pokorava strogo i slepo, onda ste sigurno svakodnevno u potrazi za jedinstvenim detaljima, onima koji vas izdvajaju u masi.

Imati svoj stil i prkositi pravilima, nije jednostavno, ali je svojstveno vama, koji znate šta želite i kako to da ostvarite. Osvojite, da budemo precizniji.

U pitanju su patike, ali ne bilo kakve, već one koje će istaći vaš karakterističan stil, čak i u sportskom izdanju. Lidl je odlučio da nagradi poverenje svih svojih cenjenih potrošača, dajući im mogućnost da svom bogatom arsenalu modnih dodataka i obuće dodaju limitirani par Lidl patika, koji je namenjen samo posebnim osobama – sa posebnim stilom.

Akcentne boje brendiranih Limited Edition patika, Esmara i Livergy, učiniće svaki vaš korak zapaženim. Njih ne možete kupiti, već ih možete osvojiti od druge sedmice septembra prateći naloge Lidl Srbija na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Ako tačno znate šta želite i kako do svog cilja stižete, verujemo da nećete oklevati pred izazovima koje vam kompanija sprema. Pokažite da zaslužujete svoje mesto u krugu odabranih. Nastavite da osvajate na svakom koraku u novim trendi patikama, onako kako samo vi to umete.

Pratite Lidl Srbija naloge na društvenim mrežama Facebook i Instagram i odvažite se učešćem u konkursu koji vas može dovesti do ovih nesvakidašnjih patika. 

Najnovije