Harper's Bazaar Srbija

Londonska nedelja mode održaće se sa fizičkim i digitalnim revijama ovog septembra

Britanski savet mode objavio je planove za predstojeću sezonu!

Britanski savet mode objavio je svoj plan za predstojeću londonsku Nedelju mode koja se održava u septembru, potvrdivši da će se organizovati i neke fizičke revije. Organizacija je objasnila da će na rasporedu biti i fizičke i digitalne revije, koje će u celosti biti predstavljene javnosti kasnije tokom godine.

Manifestacija će trajati od 17. do 22. septembra i obuhvatiće muške i ženske kolekcije. Tradicionalne modne revije koje će se na kraju održati tokom londonske nedelje mode, kao što je postalo poznato, slediće uputstva o socijalnoj distanci koju nameće nova situacija.

Uporedo sa revijama, „radiće“ i digitalna platforma koja je lansirana početkom meseca, a koja će sadržati i dodatni materijal dizajnera koji učestvuju. Jedna od najvećih revija LFW brenda Burberry, sigurno će se održati, kako je kuća najavila, ali će se takođe emitovati putem interneta širom sveta.

“Sada više nego ikad moramo preispitati promene. Uvek nas je privlačila priroda i danas vidimo njenu čistoću i jednostavnost, redefinišući modni pejzaž novim načinima izražavanja”, navodi se u izjavi modne kuće. “Prolećna kolekcija biće predstavljena na britanskoj periferiji i događaj će biti dostupan na digitalni način, otvarajući nove vidike za našu globalnu zajednicu, dok se ponovo povezujemo sa prirodom i jedni sa drugima.”

Potvrda BFC-a usledila je posle odgovarajućih najava o Nedeljama mode u Milanu i Parizu, za koje je već bilo jasno da će se fizičke revije odvijati normalno.

Na kraju, svi organizatori su naglasili da će tradicionalni program ovaj put biti popraćen digitalnom podrškom, tako da su događaji dostupni svim profesionalcima u industriji koji neće moći da budu prisutni u modnim prestonicama.

harpersbazaar.com

Najnovije