Majka Elona Muska pozirala u 74. godini u kupaćem kostimu

Maye Musk slikala se za naslovnicu magazina Sport's Illustrated.

Sedamdesetčetvorogodišnja mama preduzetnika i revolucionara Ellona Muska, manekenka i nutricionistkinja Maye Musk, fotografisala se za naslovnu stranu prestižnog magazina Sports Illustrated, swimsuit izdanja, i tako ušla u istoriju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

Maye je najstarija manekenka na naslovoj strani SI Swimsuit izdanja. 

– Da sam nekome rekla da ću pozirati u kupaćem kostimu za Sports Illustrated, ljudi bi me zaključali i rekli da sam luda, zato sam veoma uzbuđena i srećna što sam donela odluku da tako nešto uradim, jer i starije žene mogu nositi kupaće kostime i izgledati dobro. Mislim da će ovo promeniti stavove žena da slobodno hodaju u svojim kupaćim kostimima, rekla je Maye.

Maye je srećna što sa ljudima može da podeli priču o starenju i godinama.

– Predivno je kad se osećate dobro u svojoj koži u bilo kojoj dobi. Isto sam jako ponosna da imam šansu da pošaljem poruku ženama sveta da potraže svoju sreću, rade stvari koje žele da rade, druže se s dragim ljudima, budu dobre prema svakome jer nikada ne znaš šta te čeka iza ugla. Zaista živim najbolje godine svoga života, iako to nisam očekivala.

Maye je samo jedna od naslovnih strana SI Swimsuit izdanja za ovaj mesec. Za cover su se slikale i Kim Kardashian, pevačica Ciara, preduzetnica Yumi Nu. Naravno, najveću pažnju privukla je upravo ona, kao što je to učinila i 2010. godine kada se gola slikala za naslovnu stranu magazine Time.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

 

Najnovije