Harper's Bazaar Srbija

Margot Robbie viđena je u jednom od vodećih trendova džinsa za 2024.

Logično, sada ga žele svi.

Margot Robbie vrsta je slavne ličnosti u čijem pojavljivanju uživamo bez zadrške. Njeni nastupi – kako street style, tako i red carpet – nisu svakodnevni, ali jesu grupisani u vremenskim razmacima kada je viđamo non-stop. Na našu sreću, upravo se odvija jedan od tih trenutak kada je Margot opet svuda prisutna, obuzimajući nas svojim sjajnim stilom.

Glumica je ovih dana u Njujorku zbog dodele Gotham Independent Film Awards, te je tom prilikom viđena nekoliko puta uzastopno na ulicama grada, časteći nas sa nekoliko šik off-duty izgleda. Onaj koji nama nikako nije mogao da promakne uključivao je jedan od vodećih trendova denima, koji smo identifikovali za 2024. godinu: farmerke dužine do poda.

Sakrivajući njene crne cipele, glumičine farmerke ravnog kroja i izbeljene po sredini, dodale su ležernu notu njenom vunenom blejzeru, omogućavajući čitavom outfitu smart-casual notu za uzvišeni izgled dnevnog stila.

Za sveže njujorško popodne, Margot je nosila nekoliko svetlih slojeva koji su njenu odeću činili svežom i udobnom. Počevši od bele majice, preko pamučne košulje na kopčanje, koju je stilizovala ispod vunenog sakoa. Finalni dodir perfekcije doneli su pletena Bottega Hop torba (koja je brzo stekla status kultne, pridobijajući ljubav modne elite) i naočare za sunce sa okvirom u paternu kornjačinog oklopa.

Foto: Profimedia

Harper’s Bazaar

Najnovije