Harper's Bazaar Srbija

Marion Cotillard novo lice Chanel N°5 parfema

Chanel je sa zadovoljstvom objavio da će Marion Cotillard biti zaštitno lice nove reklame kampanja za ikonični miris N ° 5. Ovo je prvi put da jedna od najpoštovanijih francuskih glumica učestvuje u ovakvoj kampanji.

Od početka svoje karijere, Marion je dosledno bila verna modnoj kući Chanel. Još 2004. se pojavila na crvenom tepihu u Chanel kreaciji za film A Veri Long Engagement kao i 2008. za premijeru filma La Vie en rosa.

Marion Cotillard dotakla je ceo svet svojim nastupom u ulozi Edith Piaf, osvojivši i Oskara, Cesar, Zlatni globus i nagradu BAFTA za najbolju glumicu. Ovo međunarodno priznanje dao joj priliku da sarađuje sa najpoznatijim režiserima – kao što su Jaqkues Audiard, James Grey, Christopher Nolan, Ridley Scott, Steven Soderbergh i Leos Carax.

Autentična, predana i velikodušna, Cotillard svoju jedinstvenu perspektivu preuzima od filma do film, stvarajući izuzetnu sudbinu kao slobodna žena.

Savršena inkarnacija francuske prirodne lepote, Marion Cotillard ima neodoljivo je ne sais quoi sve je to njeno, a sada svoju eleganciju unosi u sliku ikonskog N ° 5 mirisa.

Nova kampanja biće predstavljena krajem ove godine.

Photo: Chanel

Najnovije