Harper's Bazaar Srbija

MATES x GIR: Umetnost uživanja u dokolici

Pred nama je savršena homewear kolekcija!

Možda dom svog bezbrižnog detinjstva čuvate u srcu i nosite ga gde god da krenete, možda za savršenim mestom komfora i udobnosti još uvek tragate, a možda, ako uživate u vremenu koje provodite sami sa sobom, prostor u kojem boravite za vas predstavlja ultimativno mesto slobode, kreativnosti i igre.

Vođeni idejom da mnogi od nas obožavaju da provode vreme kod kuće, da ušuškani na udobnom kauču bindžuju serije, zavaljeni na jastucima čitaju knjigu i ponekad satima, jednostavno, uživaju u dokolici, brendovi Mates i GIR rešili su da naprave fantastičnu homewear kolekciju.

Prijatni materijali i komfor dve su ključne odrednice kojima su se Mates, poznati dizajnerski duo, i GIR, multibrend store za opremanje doma, vodili u kreiranju odevnih komada za nošenje u trenucima dokolice. Kolaboracija dva brenda nastala je kao razmišljanje na istu temu – dom je mesto u kojem se osećamo udobno.

Mates & GIR homewear kolekciju čine udobni i komforni, mekani duksevi i trenerke, pamučne pidžame nežnih boja sa cvetnim printovima, tanki bade-mantili, oversized majice sa izvezenim kućicama i čarape koje mame na igru, maštanje i valjanje po podu. Tu su i kul cegeri koje ćete definitivno šetati svuda.

Homewear Mates & GIR kolekcija nastala je u saradnji dva brenda koja dele iste vrednosti u pogledu estetike, funkcionalnosti i održivosti i zahvaljući kojoj ćete osećaj doma nositi svuda sa sobom, gde god da krenete.

Team: 

Fotografije: Audshule Šminka: Nadica Lekić Frizura: Vasilisa Maljm Modeli: Teodora Aleksić J’s Management i Uroš Milenković Demons Model Management Rasveta: Aca Bozić 

Tekst: Promo 

Najnovije