Ovo je ključna modna investicija sezone

Prikazana je MAX

Uz prijatno druženje predstavljena je nova kolekcija za MAX&Co. jesen/zima 2022. Stilista Ašok Murti je prisutnim damama prikazao trendove za aktuelnu sezonu, nakon čega su one smelije prihvatile izazov da same naprave svoju omiljenu kombinaciju.

MAX&Co. dama želi avanturu i glamur. Oseća se uticaj uzbudljivih sedamdesetih i opušteni, androgeni stil Diane Keaton iz tog perioda koji donosi radosnu mešavinu individualnosti, stila i glamura.

Više nego ikada vlada lični stil. Preovlađuju komadi koji se mogu nositi kako god želite: teksas prsluci, suknje, haljine kombinovane sa šljokicama, prugama i šalovima.

Muški karirani blejzer je ključna investicija nosiva 24 sata dnevno. Boho se vratio u stilu hipi šika. I ključna je mešavina, cvetni printovi se nose sa prugama, duksevi ispod odela od vinila, eksplozija boja čizama, pleteni dezen ide uz sve.

MAX&Co. sa ponosom predstavlja novu modnu kapsulu Pony Ride, najnovije poglavlje u svojoj &Co.LLABORATION seriji kreiranoj u partnerstvu sa dizajnerom Efisio Rocco Marras, kreativnim direktorom I’M Isola Marras.

Heroj MAX&Co. garderobe je kultni kaput koji se vraća i ove sezone u živahnoj paleti boja, travnato zelene i nebesko plave. I poručuje Budi smela!

MAX&Co. je savremeni modni brend omiljen zbog svojih originalnih, raznovrsnih i pažljivo napravljenih kolekcija, koje nose elegantne žene širom sveta. Deo je Max Mara Fashion Group. Ekskluzivni franšizni partner brenda Max&Co. je kompanija Triple Jump Group koja u svom porfoliju ima više  svetskih brendova i robnih marki.

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo 

 

Najnovije