Harper's Bazaar Srbija

Michelle Yeoh je novi ambasador brenda Balenciaga

Balenciaga je imenovao glumicu za novog ambasadora brenda i zaštitno lice kolekcije za proleće/leto 2024.

Bliskost Michelle Yeoh sa Balenciagom dokumentovana je brojnim pojavljivanjima glumice u odeći brenda na crvenom tepihu. Sada, kada se pridružila Balenciagi kao zvanični ambasador i zaštitno lice kolekcije S/S 2024, jasno je da će ova veza nastaviti da se razvija.

Tokom Filmskog festivala u Kanu 2023, Michelle ekskluzivno je nosila Balenciaga Haute Couture outfite, kako za pojavljivanja na crvenom tepihu, tako i za Kering Women in Motion događaj, gde joj je dodeljena nagrada Women in Motion od Keringa i od Filmskog festivala za njen značajan doprinos kinematografiji i njenu sposobnost da inspiriše buduće generacije.

„Oduševljena sam što sam se pridružila Balenciagi kao ambasador“, rekla je glumica. „Za mene je moda oblik umetnosti. Ne radi se samo o haljini, već o samoizražavanju, o tome kako se osećate u toj haljini i o vrednostima koje nosite – noseći je; to je način na koji komuniciram svoj rad i kako se predstavljam svetu. Noseći Balenciagu, cenim umetnost i znanje iza svakog komada. Kuća oličava originalnost i relevantnost dok ostaje verna svom nasleđu ateljea mode. Čast je biti partner sa Balenciagom.”

Yeoh, čija karijera traje četiri decenije, poznata je po usavršavanju bezbrojnih uloga u širokom spektru žanrova, od akcione heroine do dramatične glavne dame. Od svog debija kao glumice 1980-ih, postala je sve poznatija i uticajnija u mnogim oblastima. Tokom svoje istorijske glumačke karijere, Michelle je dobila brojne nagrade, uključujući Zlatni globus, SAG nagradu i Oskara – postavši prva žena iz Azije koja je osvojila Oskara za najbolju glumicu.

Foto: Profimedia, Instagram

Harper’s Bazaar

Najnovije