Modni detalj koji želimo: Ovaj aksesoar podiće će vaš stajling na viši nivo i to čak nije ni najbolja stvar u vezi sa njim

Šta se desi kada se spoje vanvremenski aksesoar i napredne funkcije koje mu omogućavaju da zna baš sve o nama? Samsung Watch4!

Sigurno da ste do sada imali priliku da iskusite moć jednog upečatljivog detalja koji instant menja ne samo utisak koji ostavljate , već je u mogućnosti da transformiše celokupan izgled.

U modnom rečniku ovaj proces stilizovanja odevne kombinacije zauzima posebno mesto i naziva se nadogradnjom stajlinga.

Najbrži način za nagdogradnju stajlinga jeste kroz detelja, alli ne bilo kakve detalje, oni bi po nepisanom pravilu trebalo da budu nedvosmisleno kvalitetni, te oplemenjeni upečatljivim, prefinjenim ili vrhunskim dizajnom.

Ovakve detalje nalazimo u vidu tašni, cipela, nakita i satova.

Formula stilizovanja koja podrazumeva aksesoar kao dominantu odevne kombinacije, zasniva se na jednostavnosti. Monohromatika, odstupanje od kompleksnosti kroja, te klasika kao primat stila.

Ovakva vrsta detalja trebalo bi da poseduje i višenamensku modnu funkciju, mogućnost uklapanja u različite stilove: klasične, sportske, sofisticirane, trendi.

Mi smo takav detalj pronašli, a najbolja stvar u vezi sa njim zapravo uopšte nije njegova vanvremenska moć stilizovanja, već njegove napredne funkcije koje ga čine podjednako poželjnim aksesoarom kod oba pola, a shodno činjenici da smo zakoračili u prazničnu sezonu i idealnim novogodišnjim poklonom.

Pa, da krenemo. Predstavljamo vam neke od najistaknutijih i nama najzanimljivijih funkcija novog Galaxy Watch4 sata u koji smo se apsolutno zaljubili, vođeni idejom o lakoj I efektnoj transformaciji kako stila, tako i stila života!

Materijal i funkcionalnost

Kada govorimo o kvalitetu, on se se u svetu mode i stila uvek odnosi na kvalitet samog materijala, a potom na njegov izgled samog modela. Jedna stavka bez druge mogu da idu, ali samo kombinaicji daju najbolji rezultat. U ovom slučaju govorimo o sofisticiranom izgledu modernog gadžeta. Prefinjeni dizajn Galaxy Watch4 sata donosi prefinjenost tvom zglobu, a vrhunski materijali od nerđajućeg čelika izražavaju njegovu snažnu i intuitivnu funkcionalnost. Moć dobro osmišljenog dizajna naglašena je i zahvaljujući rotirajućem prstenu i živopisnom ekranu.

Dizajn po tvom ukusu

Posebno omiljena stavka po pitanju dizajna jeste mogućnost izbora između analognog i digitalnog lica uz mnoštvo pozadina, fontova i boja koje odgovaraju tvom ukusu, vremenskim prilikama ili nekom događaju. Moguće je da izgled ovog sata bude poptpuno jedinstveno pomoću AR Emoji emotikona koji su odraz tvog stila, dok animirana grafika prikazuje tvoje aktivnosti, kao što su trčanje ili slušanje muzike.

Ovo nije obična narukvica

Ukoliko ste odlučili ozbiljnije da se pozabavite zdravim načinom života uz redovno treniranje, znajte na tom putu imate idealnog saveznika, koji prati sve što radite i zahvaljujući svojoj ridge sportskoj narukvici na tom putu vam ne smeta. Fluoroelastomer materijal čuva trajnost narukvice i njenu otpornost na znojenje, istovremeno nudeći dobro prianjanje uz zglob, što u potpunosti odgovara aktivnom načinu života.

Upoznaj svoje telo na novom nivou

Uz Galaxy Watch4 moguće je da pratiš svoj fitnes napredak na prvom pametnom satu koji meri telesnu strukturu. Poznajući odnos masti, mišićne mase i vode u svom telu, lakše ćeš dostići svoje ciljeve. Samsung BioActive Sensor i naš najbrži čip su do sada najveće inovacije, a ugrađeni su u Galaxy Watch satove. Izmeri svoju telesnu masu BIA metodom za 15 sekundi pomoću samo dva prsta. Bilo kada, bilo gde. Novi Samsung BioActive Sensor prikazuje sastav u realnom vremenu i obaveštava te dok radiš na svojim zdravstvenim ciljevima.

Idelan trening partner

Tu je i mogućnost koja vodi računa o broju koraka koje napraviš i utrošenim kalorijama, a da za svaki slučaj budeš i dalje na GPS mreži. Galaxy Watch4 Classic sat se upoznaje sa tvojom rutinom prepoznajući fizičke aktivnosti, a uz podršku za preko  različitih vežbi u stanju je da ti dostavi veoma precizan izveštaj sa treninga. 

Zabavi se sa prijateljima

Svaki put kada nemamo vremena da vežbamo pouzdamo se u dobru staru taktiku pešačenja u toku dana, što je ponekad ne samo zamorno, već i dosadno, pa i od toga lako odustajemo. Međutim, ovaj moderan gadžet omogućava ti da pratiš  svoje korake i takmičiš se sa prijateljima u zabavnom takmičenju putem dopisivanja uživo. Izazove prate prigodne značke i sistem bodovanja da bi vežbanje bilo zanimljivo, motivišuće i nagrađeno u društvu.

Praćenje kvaliteta sna

Bez kvalitetnog sna, teško je ostvariti i kvalitetan dan, a sada je već opšte poznato koliko kvalitet sna utiče na nas psihički i fizički.  Galaxy Watch4 pomoći će ti da ostvariš makismum kvalitetnog sna. Stavljanjem sata u funkciju za praćenje spavanja dok odmaraš, on prepoznaje fazu ulaska u san i analizira sve njegove faze, i to holistički. Poboljšane opcije merenja omogućavaju ti da proveriš nivo kiseonika u krvi i obrazac hrkanja (ukoliko postoje indicije). Uz to, možeš imati uvid u najnovija istraživanja Nacionalne fondacije za spavanje i sebi obezbediš bolje i duže spavanje.

Tekst: Maja Bunčić

Foto: Promo

Najnovije