Najbolji red carpet momenti sa dodele Critics Choice Awards 2023.

Sezona dodele nagrada '23 zvanično je otvorena.

U nedelju, 15. januara, održana je 28. dodela Critics Choice Awards u Fairmont Century Plaza hotelu u Los Anđelesu. Ceremonija, koju je vodila komičarka Chelsea Handler, odala je počast najboljim performansima filmskog i televizijskog programa 2022. godine, a među nagrađenima našli su se Michelle Yeoh, Austin Butler, Viola Davis, Brendan Fraser i Cate Blanchett. Pevačici Janelle Monae uručena je specijalna SeeHer nagrada, zbog zalaganja za rodnu ravnopravnost i rušenje stereotipa, dok je Jeff Bridges dobio nagradu za životno delo.

Nakon prošlonedeljnog otvaranja holivudskog crvenog tepiha za 2023. na dodeli Zlatnih globusa, stilska igra nastavljena je u istom duhu – voluminozne siluete bile su trend večeri. A-listeri prigrlili su formalne dizajne ukrašene ogromnim volanima ili ogrtačima.

Michelle Yeoh blistala je u crno-pink kreaciji Caroline Herrere, dok se Elle Faning igrala sa siluetama iz 18. veka u Alexander McQueen haljini od tila. Najbolje obučeni muškarci imali su nove pristupe tradicionalnom odevanju. Crni Gucci smoking Milesa Tellera imao je klasičnu crnu mašnu, dok je Matt Smith dokazao da ne morate uopšte da vezujet kravate, radije, poneo je svilenu košulju sa kravatom koja mu je ležerno visila oko vrata.

I dalje se igra po pravilima večernjeg odevanja, ali slobodnije i više kul.

Posetite galeriju za najbolje outfite večeri.

 

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije