Harper's Bazaar Srbija

Najbolji red carpet outfiti sa dodele Critics Choice Awards 2024.

Crveni outfiti na crvenom tepihu? Groundbreaking!

Critics Choice Awards 2024.

Na crvenom tepihu Critics Choice Awards 2024, toalete i odela bili su manje ekstravagantni od onih na crvenom tepihu Zlatnih globusa, ali to ujedno ne znači i da su modni trenuci bili manje upečatljivi. U stvari, najbolje obučene zvezde noći zašle su u osećaj zabave i razigranosti.

Savršen primer za to su co-stars filma Barbie, Margot Robbie I Dupa Lipa. Obe zvezde prigrlile su haljine koje aludiraju na crveno cveće. Margot je nosila custom Balmain dizajn otvorenih ramena, dok je Dua bila u Prada haljini bez naramenica. Boja, koja je dominirala i crvenim tepihom Zlatnih Globusa, bila je hit I na ovoj dodeli nagrada I među muškarcima: Charles Melton je obukao tamnocrveni Valentino smoking sa duplim kopčanjem, dok je Jeremy Allen White svoje elegantno Saint Laurent odelo ukrasio crvenim cvetnim brošem.

Kod drugih zvezda, neočekivanije boje imale su svoj trenutak. Rosamund Pike je odabrala Rodarte haljinu ukrašenu plavim šljokicama, a Julianne Moore odlučila se za Chanel haute couture kroj bez naramenica u ljubičastoj boji. Naravno, bilo je i dosta crne. Emma Stone oduševila je sve prisutne u svojoj Louis Vuitton haljini na jedno rame, a Greta Lee je zablistala – bukvalno – u svom topu i pantalonama Loewe, prekrivenim kristalima. Smatrajte ih obe dokazom da crna ne mora da referira na dosadan outfit.

U nastavku pogledajte najbolje obučene zvezde sa dodele Critics Choice Awards 2024.

Foto: Profimedia

Najnovije