Kako se stilizuje crvena: Efektni načini da kombinujte ovu upečatljivu boju!

Pravi trenutak da osvežite vaše garderobere vibrantnom crvenom nijansom.

Februar je mesec koji nas podseća da je proleće odmah tu iza ugla, što posebno raduje poklonike laganije odeće (a ujedno označava i mesec ljubavi). Na ovom raskoraku između tmurnog, hladnog vremena i toplih, sunčanih dana, naši garderoberi pravi su miks zimskih favorita i prolećno/letnjih noviteta.

Kako toliko toga slavimo u februaru, unošenjem crvene boje u outfite, dobijate garanciju da ćete u svakom momentu biti u trendu. Prolećni dani prizivaju jarke boje i vibrantne uzorke, a Dan zaljubljenih dodatno inspiriše nošenje crvenih nijansi.

Transformativna moć crvene boje od jarko crveno-narandžaste do grimizne nijanse (sa ljubičastim podtonom), razlog je zašto je dizajneri obožavaju i svrstavaju među vodećim komadima u najnovijim kolekcijama. Raskoš boje čini svaki stajling efektnim – i to je ono što volimo u vezi sa njom.

Kako da je nosite ove godine?

Svestranost crvene boje najbolje se vidi na uzorcima. Od ležernih stajlinga, gde ćete crvene pantalone ravnog kroja uklopiti sa belom oversized košuljom a džins sa crvenim džemperom, preko romantičnog izgleda u mini i midi haljinama ukrašenih čipkom, do večernjih outfita sa crvenim blejzerom uglavnoj stilskoj ulozi, inspirišite se najlepšim kombinacijama u našoj galeriji.

Foto: Instagram, Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije