Harper's Bazaar Srbija

Nakon tvrdnje da odlazi u penziju, Law Roach debitovao na modnoj pisti

Slavni stilista konačno je objasnio svoj "retired" post i zašto je napravio pometnju u modnom svetu.

Samo trideset i šest sati nakon što je objavio da se povlači iz sveta mode, stilista Law Roach pojavio se na Boss reviji u ulozi manekena. Usledilo je i nekoliko tvitova u kojima objašnjava da ne prestaje da radi sa Zendayom, što su mnogi navodili kao razlog njegovog povlačenja iz sveta mode, a za magazin Vogue otkrio je i značenje svog “retired” posta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)

– Nisam rekao da napuštam modu, objasnio je Law Roach i dodao: “Ja volim modu. Volim ovaj posao, volim da budem kreativan. Ono što sam rešio da napustim je deo u kojem stilizujem poznate ličnosti, gde sam u službi nekog drugog. Od toga se penzionišem, da, izjavio je stilista. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BOSS (@boss)

Law Roach još uvek ne zna čime će se konkreto baviti u narednom periodu, ali zna da iza sebi želi da ostavi brend sa svojim imenom.

– Nisam siguran čime ću se tačno baviti, ali voleo bih da predajem. Želim da budem povezan sa ljudima koji se ugledaju na mene, koji žele da saznaju kako da dođu do prilika koje sam ja imao u životu. Želim da to bude moje nasleđe, da zaista promenim neke živote, a ne samo da radim sa poznatim ličnostima i oblačim ih u najbolje haljine. I dalje mi nije jasno čime tačno želim da se bavim u životu, sve se zapravo desilo juče, i počeo sam da razgovaram sa ljudima kojima verujem, kao što je Edward Enninful. Veoma sam uzbuđen zbog Bossove revije danas – ceo Bossov tim me je podržao, svi su bili veoma prijatni prema meni. Zaista cenim to i pomoglo mi je da na pisti obavim najbolji mogući posao, ispričao je Law. 

A evo i tvita koji je okačio i u kojem objašnjava da su on i Zendaya prijatelji za ceo život. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram, Twitter

 

 

Najnovije