Harper's Bazaar Srbija

Naši snovi su se ostvarili: Kenzo i Vans su objavili neverovatnu cvetnu kolekciju patika

Arhivski cvetni print susreće legendarne patike.

Postoji mnogo saradnji između brendova, ali ovog leta nijedna nije tako lepa kao Kenzo i Vans. Dva legendarna brenda su se udružila kako bi nam predstavili sjajnu kolekciju za toplu sezonu. Udruživanje snaga u neizvesnim vremenima je od suštinskog značaja i zato modna industrija i dalje stvara sinergije.

Dve kuće su već ranije radile zajedno i odlučile su da ponove uspeh. Kolekcija je savršeno uparivanje DNK oba brenda. I Kenzo i Vans koegzistiraju u ovoj kolekciji patika u kojoj je cveće pravi protagonista. Da bi kreirao ove divne otiske, Kenzo je inspiraciju pronašao u arhivima brenda i njima ukrasio legendarne Vans Sk8-Hi i Old-Skool modele. Svaki model dolazi s jednim od tri dezena, koji variraju u veličini, u zavisnosti da li su patike za muškarce ili žene.

Pored toga, Felipe Oliveira Baptista je takođe dizajnirao svoju prvu capsul kolekciju odeće i modnih dodataka. Cvetni otisci su takođe lajtmotiv ove kolekcije. Oštri krojevi i uniseks detalji pružaju sportsku udobnost odeći, dok sama kolekcija uključuje 46 komada – od haljina napravljenih od 100% organskog pamuka, do bejzbol kapa, rančeva i torbi. Ako vam to kojim slučajem nije dovoljno, modne kuće su upotpunile ovu kolekciju dizajnirajući skejtbordove sa The Skateroom. Umetničko izdanje skejtova će biti lansirano u ograničenoj kolekciji od samo 150 komada.

Skejtbordovi i patike u saradnji sa Vansom i celokupna kolekcija biće dostupna u Kenzo prodavnicama širom sveta i u ‘online’ prodavnici.

Najbolje deo čitave priče? 100% prihoda od umetničkog izdanja skejtborda biće donirano socijalnom projektu „Skate“ kako bi se pomoglo mladim ljudima na Jamajci.

Najnovije