Harper's Bazaar Srbija

Crop topovi, martinke i mini suknje: Ovo je jedna nova Natalie Portman

U 41-oj i sa Holivudom pod svojim nogama – da ne pominjemo Oscar-a, dva Golden Globe-a i BAFTA-u, glumica zna kako stilom da zadrži svu pažnju na sebi.

Balske toalete, sa raskošnim suknjama bile su njen red carpet zaštitni znak. No, čini se da je Natalie napravila priličan zaokret u svom stilu, donoseći svežu i mladalačku energiju na poslednjim javnim nastupima.

Crop topovi, martinke i mini krojevi – poljska dizajnerka Magda Butrym zaslužna je za novu, seksipilnu Natalie sa dozom klasike i elegancije. Za premijeru filma Pachinko, glumica je nosila vatreno crvenu mini haljinu istaknutog korseta i uske siluete, u kompletu sa blejzerom iste nijanse. Izgled je začinila Anita Ko nakitom i Dior Caro crnom tašnom.

Magdin rad se krije i iza glumičine male crne haljine koju je nosila u Jimmy Kimmel Live emisiji, sa cut-out detaljima u dekolteu, koje je krasio ogroman cvet.

Svakom sledećom premijerom i pojavljivanjem, Natalie je isporučivala neočekivane outfite. Ne bojeći se modnih rizika, nosila je odeću koja upečatljiva poput moći superheroine koju i igra u novom filmu Thor: Love and Thunder.

Na promociji pomenutog filma u Londonu, nastavila je u istom maniru, noseći crvenu Celine mini haljinu, stilizovanu sa floralnim rajfom.

Ipak, najveće iznenađenje priredila nam je Dior koralnim kompletom – blejzerom asimetričnog ruba i mini suknjom, kanališući klasiku 90-ih.

Evoluciju novog Natalie stila, nastavljamo da pratimo sa oduševljenjem. Molimo još, Magda!

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije