Harper's Bazaar Srbija

Nataša Vojnović u kampanji brenda Mugler

Naša najuspešnija manekenka predvodi zvezdanu ekipu, među kojom su Bella Hadid, Chloe Sevigny i Lourdes Leon.

Iako povremeno nosi revije i radi kampanje za velike brendove, Nataša Vojnović poslednjih godina nije aktivna u svetu modelinga kao nekad.

Manekenka koju su obožavali Karl Lagerfeld i Nicolas Ghesquière, žena koja je nosila modele prestižnih modnih kuća na svim važnim nedeljama mode i krasila naslovnu stranu našeg magazina, počela je da radi krajem devedesetih.

Neke od njenih prvih revija bile su rezervisane za Fendi i Balenciagu, harala je pistama na Nedeljama mode u Parizu i Milanu, a prva modna kampanja bila je za Chanel.

Nataša je u jednom od intervjua istakla da nikada neće odustati od posla kojim se bavi, a da je govorila istinu pokazuje poslednja modna kampanja u kojoj se našla.

Naša najuspešnija manekenka ikada snimila je kampanju za brend Mugler, za kolekciju proleće/leto 2022, pod kreativnom palicom direktora kuće Casey Cadwallader.

Nataša je deo kampanje u kojoj se pojavljuje sam vrh modeling današnjice, manekenke kao što su  Amber Valetta, Shalom Harlow i Bella Hadid, a u samoj kampanji učestvuju još i zvezde Meghan Thee Stallion, Chloe Sevigny, Adut Akech, Lourdes Leon i drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MUGLER (@muglerofficial)

Hoće li se Nataša u skorije vreme intenzivnije baviti modelingom, ne znamo, ali je u intervjuu za naš magazin otkrila nešto o svojim budućim profesionalnim planovima. 

Često razmišljam na koji način da napravim siže svoje dve i po decenije duge karijere. Volim jogu i dok meditiram na pamet mi padaju različite ideje. Nešto od toga će se sigurno realizovati kad dođe pravo vreme za to. Isto tako, razmišljam o projektu koji će biti spoj slike i teksta, ali ne u formi knjige. Strpljiva sam i sigurno će se i ta ideja u jednom trenutku materijalizovati. Za sve postoji pravi trenutak, a smatram da je strpljenje najveća ljudska vrlina, ispričala je Nataša za naš Harper’s Bazaar. 

Tekst: J.M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije